Click here for Myspace Layouts

Friday, 2 December 2011

Rara Zikry meninggal dunia..1 Dec.2011

Get well soon Rara Zikry


Awal pagi td bila aku on jer Fb dpt berita yg Rara Zikry telah kembali ke rahmahtullah malam tadi.Ramai yg.mengucapkn takziah kpd.keluarga beliau.
Lepas tu aku dkejutkn plak dilaman Twitter aku yg Rara Zikry masih hidup,,
"Her heartbeat stopped for a while but then the doctor rescued her".
Dan yg terbaru lagi aku dpt taw yang Rara Zikry mmg dh meninggal dunia dn telah dkomponkn oleh bestfriend dia kat Twitter.




FB page Rara Zikry pun dh update ttg pemergian dia....



Innalillah.Takziah buat keluarganya.Al-Fatihah


Sesiapa yg.tak kenal dia,ini adalah secara ringkas cter ttg.dia..


Rara Zikry adalah seorang gadis yg.cantik dan aktif.Tahun nie umur dia 23 tahun.Bulan Mac 2010,dia pergi cycling dengan kwn2x dia.Tiba-tiba dia diserang asthma.Otw ke hospital.dia diam dan mulut dia berbuih-buih.Sampai di hospital,doktor sahkan dia dh koma.Dua bulan dia koma.Bila dah sedar,dia x dpt 
communicate.Dan setelah setahun lebih dia menderita,dia telah meninggal dunia malam tadi.
Moga rohnya dtempatkn dlm. golongan org2x yg. beriman.



p/s:Kita x taw bila plak masa kita.Sekelip mata hidup kita boley berubah.Sama2x lah kita memperbaiki diri kita untuk ke jalan yg lbh dredhai dan cuba penohkn apa yg.kurang dlm diri sendri..
Renung2xknlah...

2 comments:

  1. semoga rohnya dicucuri rahmat olehNya..

    ReplyDelete
  2. Alfatihah, semoga roh beliau ditempatkan bersama mereka yang beriman.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...